Vragen? Neem gerust contact met ons op: 06-11310930

Welkom bij Zonwering en Meer

Vanuit Loosdrecht bedient Zonwering en Meer 't Gooi, Hilversum, Bussum en omstreken van de mooiste producten op het gebied van zonwering in de breedste zin voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Zonwering en Meer is gespecialiseerd in buitenzonwering, raamdecoratie, rolluiken, horren, overkappingen, garagedeuren en natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor reparatie van of onderhoud aan uw zonwering of garagedeur.

Zonwering en Meer staat voor:
  • Producten van hoge kwaliteit voor een gunstige prijs
  • Eerlijk en persoonlijk advies
  • Het inmeten en opmaken van de vrijblijvende offerte is altijd gratis!
  • Geen project te klein geen uitdaging te groot en voor elke situatie een oplossing.

Vragen? Neemt u gerust een kijkje op onze website of neem contact op voor een vrijblijvend advies aan huis, waar wij samen met u een passende oplossing kunnen vinden voor uw situatie.

Tip: bekijk ook eens onze actiepagina.

Waarom Zonwering en Meer?

Veilig en vertrouwd

Altijd bereikbaar

100% tevredenheid garantie

Zonwering en Meer

Zonwering en Meer

Zonwering en Meer is gespecialiseerd in buitenzonwering, raamdecoratie, rolluiken, horren, overkappingen, garagedeuren en natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor reparatie van of onderhoud aan uw zonwering of garagedeur. Producten van hoge kwaliteit voor een gunstige prijs, een eerlijk advies, persoonlijke benadering en jarenlange ervaring in het zonwering vak, daar staat Zonwering en Meer voor! Het inmeten en de vrijblijvende offerte is altijd gratis bij Zonwering en Meer. Zowel de consument als het bedrijfsleven is bij Zonwering en Meer aan het juiste adres. Geen project te klein geen uitdaging te groot en voor elke situatie een oplossing. Neemt u gerust een kijkje op onze website of neem contact op voor een vrijblijvend advies aan huis, waar wij samen met u een passende oplossing kunnen vinden voor uw situatie.